Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Rodinný dom s bazénom, Košice - Myslava, Na Kope IX

555 000 €
vrátane provízie
Ulica: Na Kope
Obec: Košice-Myslava
Okres: Košice II
Kraj: Košický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Podrobné informácie

INFO

Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj rodinný dom vo vyhľadávanej lokalite Košice - Myslava, časť Na Kope IX.

Rodinný dom s výborne rozvrhnutou dispozíciou na dennú a nočnú časť sa nachádza ako prvý v novovybudovanej radovej zástavbe v tichom prostredí. Nehnuteľnosť sa rozprestiera na dvoch podlažiach a disponuje veľkorysým úložným priestorom pri úžitkovej výmere 137 m2. Na 3,38 árovom pozemku je k dispozícii aj bazén (6x3x1,7m), pri ktorom si môžete užívať nerušené voľné chvíle s rodinou či priateľmi. Zastavaná plocha domu je 89 m2.

Celá stavba je tehlová so zateplenímplastové okná s vonkajšími hliníkovými žalúziami sú samozrejmosťou. Na prízemí smerom do záhrady sú francúzske okná. V dome je dlažba (nepoškrabateľná) + v izbách na poschodí koberec. Na stenách je kombinácia benátskeho štuku a omietok. Ohrev vody je prostredníctvom plynového kotla (2023), ktorý vykuruje celý dom cez teplovodné podlahové kúrenie. Navyše je v obývacej izbe aj krb s dvojitým spaľovaním. Interiér doplňujú prvky masívu

Dispozícia:

Prízemie - 71,9 m2

  • garáž (rolovacia brána pod strop na diaľkové ovládanie),
  • technická miestnosť,
  • priestranná vstupná chodba,
  • prepojená kuchyňa s obývacou izbou a jedálňou,
  • samostatná toaleta s umývadlom,
  • schodisko.

Podlažie - 65,3 m2

  • spálňa so šatníkom,
  • tri izby so vstavanými skriňami,
  • kúpeľňa so sprchovacím kútom,
  • samostatné WC s umývadielkom.

Kuchynská linka zn. Oresi je vybavená plynovou varnou doskou, dizajnovým odsávačom vodných pár, zabudovanou elektrickou a mikrovlnnou rúrou, umývačkou riadu a americkou chladničkou s mrazničkou. Spotrebiče sú značky Bosch a batérie zn. Hansgrohe. 

Orientácia domu je ideálna na dve svetové strany (V/Z). Na východnú stranu je orientovaný vstup do domu a na západ obývačka s kuchyňou, cez ktorú sa vychádza na terasu (5,3m2) a dvor. 

Na dome je nainštalovaný bezpečnostný systémBezproblémové parkovanie pred domom, prípadne na dvore.

V okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť (potraviny Fresh, škôlka, futbalové ihrisko, reštaurácia, lekáreň, atď).

Cena tejto nehnuteľnosti je 555 000 € vrátane kompletného zabezpečenia prevodu vlastníckych práv, právneho servisu, vypracovania všetkých zmlúv. Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného hypotekárneho centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najvýhodnejšieho úveru na trhu.

Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
338 m2
Typ zeme:
rovina
Teritórium:
Intravilán
Zastavaná plocha:
89 m2
Podlahová plocha:
137.2 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
5
Typ budovy:
tehla
Typ výbavy:
čiastočne vybavený
Terasa:
áno
Garáž:
áno
Rok kolaudácie:
2015
Terasa plocha:
5.3 m2
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Kanalizácia:
áno
Optická sieť:
áno

Hypotekárna kalkulačka

Zaujala Vás naša ponuka? Radi Vám povieme viac

KONTAKT

Podobné nehnuteľnosti

PONUKA