Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Pozemok - 496 m2, Košice - Kavečany, časť Humniská

24 000 €
vrátane provízie
Obec: Košice-Kavečany
Okres: Košice I
Kraj: Košický kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Záhrada
GALÉRIA

Podrobné informácie

INFO

Realitná kancelária TOBI Real Vám ponúka na predaj slnečnú záhradu v záhradkárskej oblasti v obľúbenej časti Košíc - mestská časť Kavečany, časť Humniská.

Tento lukratívny pozemok sa nachádza v tichej oblasti obklopenej lesom, v ktorej sa už začali stavať chaty na celoročné užívanie. Mierne svahovitý pozemok má rozlohu necelých 5 árov a umiestnený je na ňom záhradný domček. Z inžinierskych sieti je napojený na elektrinu a neďaleko sa nachádza prameň. Na susedných pozemkoch majú studne. 

Výhodou tohto pozemku je jeho rýchle spojenie do centra Košíc, a zároveň dokonalé súkromie a pokoj v objatí prírody. Neďaleko sa nachádza rekreačné stredisko - Chata Hrešná, ktorá Vám ponúka príjemný relax a možnosti aktívneho odpočinku v prírode či Alpinka. 

K pozemku vedie spevnená cesta (asfaltová zmes), vďaka čomu sa k záhrade dostanete celoročne a za každého počasia.

Cena tejto nehnuteľnosti je 24 000 € vrátane kompletného zabezpečenia prevodu vlastníckych práv, právneho servisu, vypracovania všetkých zmlúv. Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najvýhodnejšieho úveru na trhu.

Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
496 m2
Typ zeme:
mierne svahovitá
Inžinierske siete:
áno
Elektrika:
áno

Zaujala Vás naša ponuka? Radi Vám povieme viac

KONTAKT

Podobné nehnuteľnosti

PONUKA