Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Kaštieľ Sokoľany

990 000 €
vrátane provízie
Obec: Sokoľany
Okres: Košice - okolie
Kraj: Košický kraj
Druh: Objekty
Typ: Predaj
Typ objektu: Historický objekt

Podrobné informácie

INFO

Takáto PRÍLEŽITOSŤ sa naskytne naozaj veľmi ojedinele.

Máme tu česť ponúknuť Vám na predaj prekrásnu a veľmi výnimočnú historickú budovu “KAŠTIEĽ SOKOĽANY”.

Táto kompletne zrekonštruovaná (r. 1994-1998) nehnuteľnosť sa nachádza len 10 km od Košíc, vo vyhľadávanej tichej lokalite, Košice - Sokoľany, v blízkosti priemyselného parku Kechnec či fabriky Volvo.

KAŠTIEĽ SOKOĽANY je širokospektrálny priestor, ktorý môžete využiť na organizovanie rozprávkových svadieb, rôznych spoločenských podujatí či firemných večierkov. Tento zaujímavý objekt disponuje oválnou sálou s možnosťou banketového sedenia až pre 70 hostí, lobby miestnosťou s krbom a spoločenskou sálou vhodnou na konferencie či školenia. 

Navyše je v kaštieli aj možnosť ubytovania s celkovým počtom 24 lôžok, a to v troch 2 izbových apartmánoch a v dvoch 1 izbových, každý s vlastnou kúpeľňou. Okrem toho je k dispozícií aj samostatný tzv. správcovský byt, ktorý má vlastný vstup, obývačku spojenú s kuchyňou a krbom, malú izbu na prízemí a na poschodí má ďalšie tri izby.

V kaštieli, od automatickej brány, cez spevnené príjazdové cesty až po uzavretú garáž pre 4 vozidlá, nájdete aj 2 vonkajšie altánky, a to jeden oproti vstupu a druhý s veľkým posedením a grilom. Celkový nádych tohto kaštieľa umocňuje dokonale udržiavaná zeleň na viac ako 8 300 m².

Výhodou tejto výnimočnej nehnuteľnosti je, okrem už spomenutých atribútov, možnosť takmer okamžite spustiť PREVÁDZKU rôzneho druhu či fakt, že kaštieľ nie je národnou kultúrnou pamiatkou, a teda prípadne rekonštrukčné práce alebo úpravy nepodliehajú schvaľovaniu pamiatkarov.

Aby ste získali reálnu predstavu o tejto výnimočnej nehnuteľnosti, nezabudnite si pozrieť naše video!

Cena tohto kaštieľa je 990 000 € bez DPH, vrátane kompletného zabezpečenia prevodu vlastníckych práv, právneho servisu, vypracovania všetkých zmlúv. Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou.

Možnosť kúpy aj so spoločnosťou (sro), na ktorú je kaštieľ napísaný.  

Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najvýhodnejšieho úveru na trhu.

Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.

Status:
aktívne
Zastavaná plocha:
643 m2
Stav:
úplne prerobený
Typ budovy:
tehla
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Celková plocha:
8338 m2

Hypotekárna kalkulačka

Zaujala Vás naša ponuka? Radi Vám povieme viac

KONTAKT

Podobné nehnuteľnosti

PONUKA