Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Rodinný dom, obec Beniakovce

127 000 €
vrátane provízie
Obec: Beniakovce
Okres: Košice - okolie
Kraj: Košický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
GALÉRIA

Podrobné informácie

INFO

Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám ponúka na predaj rodinný dom v blízkosti Košíc v obci Beniakovce na hlavnej ulici, ktorá je od Košíc vzdialená len 10km. 

Tento tehlový dvojpodlažný rodinný dom je situovaný na slnečnom mierne svahovitom pozemku o rozlohe viac ako 11 árov (22 x 50 m).

Dom bol postavený v roku 1970 a v súčasnosti je v pôvodnom stave (plastové okná). Noví majitelia si ho však vedia zrekonštruovať podľa vlastných predstáv.  Na dom je vypracovaná architektonická štúdia kompletnej rekonštrukcie / prestavby. Druhá možnosť je dom zbúrať (náklady 15-20 000 €) a postaviť namiesto neho nový dom.

Veľkou výhodou je okrem existujúcich inžinierskych sietí (obecný vodovod, elektrina, plyn a betónová žumpa) aj dostatočne veľký pozemok, ktorý poskytuje dostatok priestoru pre samotný rodinný dom, ale aj pre krásnu záhradu s možnosťou záhradkárčenia po rušnom dni.

V obci sa nachádzajú potraviny, materská a základná škola, nové multifunkčné ihrisko.

S vybavením všetkého potrebného Vám radi pomôžeme. 

Cena tejto nehnuteľnosti je 127 000 € vrátane kompletného zabezpečenia prevodu vlastníckych práv, právneho servisu, vypracovania všetkých zmlúv. Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného hypotekárneho centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najvýhodnejšieho úveru na trhu.

Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
1106 m2
Typ zeme:
mierne svahovitá
Šírka pozemku:
22 m
Dĺžka pozemku:
50 m
Podlahová plocha:
157 m2
Stav:
pôvodný stav
Typ budovy:
tehla
Rok výstavby:
1970
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Kanalizácia:
áno

Hypotekárna kalkulačka

Zaujala Vás naša ponuka? Radi Vám povieme viac

KONTAKT

Podobné nehnuteľnosti

PONUKA