Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

4 izbový rodinný dom v dedinke Forró

82 990 €
vrátane provízie
Obec: Forró
Okres: Encsi
Kraj: Borsod-Abaúj-Zemplén
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Podrobné informácie

INFO

Predstavte si miesto, kde sa vidiecky pokoj a harmónia stretávajú s praktickou dostupnosťou mesta. V dedinke Forró, na tichej a pokojnej ulici stojí váš budúci domov, ktorý čaká práve na vás.

Tento očarujúci 4 izbový rodinný dom o výmere 125m2 sa nachádza na priestrannom pozemku o rozlohe 740 m², ktorý poskytuje dostatok priestoru na realizáciu vašich snov a plánov. Predstavte si, že si vychutnávate kávu na terase, deti sa hrajú na dvore a Vy trávite príjemné chvíle s rodinou a priateľmi.

Dom je v pôvodnom, ale veľmi zachovalom stave a poskytuje vynikajúci základ pre vaše osobné predstavy a rekonštrukcie. Priestranná garáž a praktická pivnica poskytujú dostatok úložného priestoru, zatiaľ čo efektívne plynové kúrenie poskytuje teplo a pohodlie počas chladnejších mesiacov.

Poloha je skutočne výnimočná – len 35 minút po diaľnici od Košíc, čo znamená, že všetky výhody mestského života sú ľahko dostupné, zatiaľ čo si môžete užívať pokoj a ticho vidieka.

Tento dom nie je len nehnuteľnosť – je to miesto, kde môžete vytvárať nové spomienky, prežívať radosti a zdieľať ich so svojimi blízkymi.

Nechajte sa očariť týmto útulným rodinným domom a objavte v ňom potenciál, ktorý čaká na to, aby sa stal vaším novým domovom.

Pre ďalšie informácie a obhliadku nás neváhajte kontaktovať na telefónnom čísle +421 904 932 188 alebo e-mailom na tomas.szekely@tobireal.sk.

Tešíme sa na vás a na novú kapitolu vášho života!

Základne informácie o dome

  • výmera: 125 m2
  • pozemok: 740 m2
  • pivnica: 22 m2
  • 4 izbový
  • kamerový systém + ALARM
  • tehlová stavba + zateplenie 5cm polystyrén
  • plastové okná dvojkomorové
  • plynový kotol + vykurovanie aj na tuhé palivo
  • sedlová strecha škridlová

Cena tejto nehnuteľnosti je 82 990 € vrátane kompletného zabezpečenia prevodu vlastníckych práv, právneho servisu, vypracovania všetkých zmlúv. Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou.

Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
740 m2
Typ zeme:
rovina
Úžitková plocha:
125 m2
Stav:
pôvodný stav
Počet izieb:
4
Typ budovy:
tehla
Pivnica:
áno
Pivnica plocha:
22 m2
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno

Hypotekárna kalkulačka

Zaujala Vás naša ponuka? Radi Vám povieme viac

KONTAKT

Podobné nehnuteľnosti

PONUKA