Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Rodinný dom s pozemkom - 8,5 árov, Družstevná pri Hornáde

143 000 €
vrátane provízie
Ulica: Trebejovská
Obec: Družstevná pri Hornáde
Mestská časť: Malá Vieska
Okres: Košice - okolie
Kraj: Košický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Typ pozemku: Pozemok pre rodinné domy

Podrobné informácie

INFO

Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám ponúka na predaj rodinný dom v blízkosti Košíc v obci Družstevná pri Hornáde, časť Malá Vieska, na Trebejovskej ulici. Obec je od Košíc vzdialená len , ktorá je od Košíc vzdialená len 15 minút autom. 

Ide o tehlový rodinný dom situovaný na slnečnom rovinatom pozemku o rozlohe 850 m2, na ktorom sa momentálne nachádza letná kuchynka, garáž a hospodárska miestnosť.

Keďže je dom v pôvodom stave, noví majitelia si ho vedia zrekonštruovať podľa vlastných predstavám, prípadne postaviť namiesto neho nový dom. Vzhľadom na štedrú rozlohu a umiestnenie pozemku je tu možnosť postaviť až dva rodinné domy s vlastným pozemkom, čo robí z tejto nehnuteľnosti skvelú investičnú príležitosť

Veľkou výhodou sú už existujúce inžinierske siete (obecný vodovod, elektrina, plyn a kanalizácia).

Obec má dobrú občiansku vybavenosť a skvelé spojenie s Košicami. 

Cena tejto nehnuteľnosti je 143 000 € vrátane kompletného zabezpečenia prevodu vlastníckych práv, právneho servisu, vypracovania všetkých zmlúv. Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného hypotekárneho centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najvýhodnejšieho úveru na trhu.

Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
850 m2
Typ zeme:
rovina
Stav:
pôvodný stav
Celková plocha:
850 m2
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Kanalizácia:
áno

Hypotekárna kalkulačka

Zaujala Vás naša ponuka? Radi Vám povieme viac

KONTAKT

Podobné nehnuteľnosti

PONUKA