Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

4 izbový byt s loggiou, Košice - Ťahanovce, ul. Belehradská

159 990 €
vrátane provízie
Ulica: Belehradská
Obec: Košice-Sídlisko Ťahanovce
Okres: Košice I
Kraj: Košický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 4-izbový byt

Podrobné informácie

INFO

Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám ponúka na predaj 4  izbový byt s loggiou na sídlisku Ťahanovce v Košiciach, ul. Belehradská.

Tento slnečný 4 izbový byt so štedrou rozlohou 79 m2  sa nachádza na 6. poschodí s neodolateľným výhľadom na okolitú prírodu. Orientácia bytu je na severovýchod (kuchyňa a 2x izba) a juhozápad (obývačka a spálňa).  

Rekonštrukcia bytu prebehla v roku 2017. V celom byte sú plastové okná a jednotné plávajúce podlahy (okrem kuchyne - vinyl) a interiérové dvere, vďaka čomu byt pôsobí veľmi vkusne. V kuchyni je znížený strop s bodovým osvetlením a kuchynská linka je vybavená spotrebičmi, ako je plynová varná doska, el. rúra, digestor, umývačka riadu a samostatne stojaca chladnička s mrazničkou. V kúpeľni sa nachádza vaňa a práčka. Toaleta je oddelená samostatne. 

Dostatok úložného priestoru zabezpečujú vstavané skrine, a to v dvoch izbách a na chodbe.  

K bytu prislúcha pivnica. 

Parkovanie v tejto časti Ťahanoviec je bezproblémové, najmä vďaka veľkému parkovisku oproti bytovému domu.

V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť ( potraviny Fresh, Coop Jednota, Metro, zastávka MHD, materská a základná škola, detské ihrisko).

Cena tejto nehnuteľnosti je 159 990 € vrátane kompletného zabezpečenia prevodu vlastníckych práv, právneho servisu, vypracovania všetkých zmlúv. Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Keďže ide o družstevný byt, hypotekárny úver je možný len so založením inej nehnuteľnosti.

Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.

Status:
aktívne
Úžitková plocha:
79 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
4
Typ budovy:
panelová stavba
Loggia:
áno
Pivnica:
áno
Výťah:
áno
Rok poslednej rekonštrukcie:
2017
Poschodie:
6
Optická sieť:
áno

Hypotekárna kalkulačka

Zaujala Vás naša ponuka? Radi Vám povieme viac

KONTAKT

Podobné nehnuteľnosti

PONUKA