Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Chata na slnečnom pozemku - 20 árov, Veľká Lodina

155 000 €
vrátane provízie
Obec: Veľká Lodina
Okres: Košice - okolie
Kraj: Košický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Chata

Podrobné informácie

INFO

Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj chatu v nádhernej doline Hornádu, vo VEĽKEJ LODINE, približne 25 km severozápadne od Košíc a 10 km juhovýchodne od Ružínskej priehrady. 

Táto útulná chata sa nachádza na dokonale udržiavanom slnečnom pozemku o rozlohe takmer 20 árov. Jeho orientácia je ideálna a slnečná po celý deň. Chata s úžitkovou plochou 82 m2 bola postavená v roku 1987. Na prízemí (30 m2) sa nachádza izba s kuchyňou, kúpeľňa a špajza. V podkroví (24 m2) sú dve izby a terasa. Celá chata je podpivničená (28 m2).

Na pozemku sa tiež nachádza záhradný domček.

Chata je napojená na obecný vodovod a elektrinu (230 / 400 V). Vykurovanie je momentálne zabezpečené pieckou.

Vzhľadom na štedrú výmeru pozemku a jeho parcelné rozdelenie je možné pozemok jednoducho využívať ako dve samostatné časti (predný pozemok - 944 m2, zadný pozemok - 845 m2, prístupová cesta široká 3 metre - 164 m2).   

Túto malebnú dedinku a jej okolie je vždy dôvod navštíviť. Je vyhľadávaným miestom pre rybárov, rieka Hornád je vychýreným pstruhovým revírom, splavovanie po rieke Hornád je tiež veľkým zážitkom a obľúbenou atrakciou. Okolité lesy potešia najmä hubárov. Nájdete tu nejedno čarovné zákutie aj pre skalolezcov. Jánošíková bašta je pre čarovný výhľad na okolitú prírodu vyhľadávaným vyhliadkovým miestom aj pre občasných turistov. Táto obec a jej okolie je obľúbeným miestom pre cyklistov, kde sa po dlhej ceste môžu občerstviť v Trampskej krčme.

V obci sa nachádza kostol, pošta, železničná stanica, športový areál - Centrum Lodina, potraviny, pohostinstvo. Z Košíc je dobrá dostupnosť autom, ale aj vlakom, cesta trvá zhruba 20 minút.

Tento chata je ideálnou voľbou pre niekoho, kto hľadá pokojné miesto v krásnej prírode s možnosťou bohatého turistického vyžitia.

Cena tejto nehnuteľnosti je 155 000 € vrátane kompletného zabezpečenia prevodu vlastníckych práv, právneho servisu, vypracovania všetkých zmlúv. Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám  sprostredkuje poskytnutie najvýhodnejšieho úveru na trhu.

Sme licencovaná realitná kancelária a člen NARKS.

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
1977 m2
Typ zeme:
mierne svahovitá
Teritórium:
Intravilán
Úžitková plocha:
82 m2
Zastavaná plocha:
44 m2
Stav:
pôvodný stav
Počet izieb:
3
Typ budovy:
tehla
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Terasa:
áno
Pivnica:
áno
Špajza:
áno
Sklad:
áno
Rok výstavby:
1987
Rok kolaudácie:
1990
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Voda - na pozemku:
áno
Elektrika - na pozemku - 230 V:
áno
Elektrika - na pozemku - 380 V:
áno

Hypotekárna kalkulačka

Zaujala Vás naša ponuka? Radi Vám povieme viac

KONTAKT

Podobné nehnuteľnosti

PONUKA