Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

2 izbový byt s balkónom v novostavbe Zelená stráň

199 900 €
vrátane provízie
Obec: Košice-Košická Nová Ves
Okres: Košice III
Kraj: Košický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt

Podrobné informácie

INFO

Ak milujete prírodu a moderné bývanie, tak tento 2 izbový byt je pre Vás ako stvorený. 

Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám ponúka na predaj 2 izbový byt s balkónom v novostavbe Zelená stráň v Košiciach. 

Ide o rezidenčné bývanie situované v tichej lokalite, kde nedolieha hluk mesta, no zároveň do centra je to autom či MHD len 10 minút.

Byt s podlahovou plochou 52 m2 + balkón (7 m2) sa nachádza na vyvýšenom prízemí. Orientovaný je na západ, kde si budete môcť vychutnávať slnečné lúče na balkóne. 

Šikovná dispozícia bytu ponúka dennú miestnosť s výstupom na balkón, samostatnú spálňu so vstavanou skriňou a tiež s výstupom na balkón, kúpeľňu so sprchovacím kútom a toaletu s predprípravou na umývadlo. 

Kuchynská linka je vybavená kvalitnými spotrebičmi zn. Gorenje (indukčná varná doska, dizajnový komínový digestor, el. rúra, mikrovlnná rúra, chladnička s mrazničkou a umývačka riadu). Byt sa predáva zariadený.

Technické prevedenie bytu:

  • vstupné bezpečnostné dvere,
  • plastové okná s izolačným trojsklom,
  • plávajúca podlaha + dlažba (chodba a soc. zariadenia),
  • vlastný plynový kotol,
  • vykurovanie cez radiátory,
  • optický internet.

Tento rezidenčný projekt na kozmopolitnej úrovni zastrešuje zahraničný developer. Skelet bytového domu je betónový, steny sú tehlové. Energetický certifikát je B.

K bytu samozrejme prislúcha aj vonkajšie parkovacie miesto priamo pred domom (10 900 €). 

Bytový dom sa nachádza v bezpečnom areáli s vlastným detským ihriskom či jazierkom a s dobrou komunitou susedov (prevažne s deťmi). V blízkom okolí sa nachádza obchodné centrum Shopbox (lekáreň, drogéria, Lidl a pod.), v obci sa tiež nachádza prestížna anglická škôlka/škola.

Nenechajte si ujsť takúto výhodnú ponuku, kde sa bývanie zmení na luxusný a pokojný domov.

Cena nehnuteľnosti je 199 900 € vrátane kompletného zabezpečenia prevodu vlastníckych práv, právneho servisu, vypracovania všetkých zmlúv. Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najvýhodnejšieho úveru na trhu.

Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Podlahová plocha:
52.48 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
2
Typ budovy:
tehla
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Balkón:
áno
Rok kolaudácie:
2022
Pozícia:
vyvýšené prízemie
Celková plocha:
59.79 m2
Plocha balkóna:
7.31 m2
Orientácia:
západ
Vykurovanie - podlahové:
áno
Optická sieť:
áno

Hypotekárna kalkulačka

Zaujala Vás naša ponuka? Radi Vám povieme viac

KONTAKT

Podobné nehnuteľnosti

PONUKA