Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

2 izbový byt s terasou a parkovacím miestom, novostavba Albelli

900 €/mesiac
Ulica: Alvinczyho
Obec: Košice-Sever
Okres: Košice I
Kraj: Košický kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 2-izbový byt

Podrobné informácie

INFO

Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám ponúka jedinečnú príležitosť bývať v čerstvo skolaudovanej novostavbe Rezidencia ALBELLI.

Na prenájom ponúkame 2 izbový byt (52 m2) s terasou (13 m2), ktorý sa nachádza na 4. poschodí v bytovom dome s dvoma výťahmi. V celom byte sú jednotné plávajúce podlahy, interiérové dvere, francúzske okná s vonkajšími žalúziami na diaľkové ovládanie a radiátory. 

Dispozícia: 

  • predsieň,
  • chodba,
  • spálňa s výstupom na terasu, 
  • obývačka prepojená s kuchyňou s výstupom na terasu, 
  • šatník, 
  • kúpeľňa s vaňou a toaletou.

Každá izba je navrhnutá tak, aby poskytovala dostatok prírodného svetla a komfortu pre všetky vaše potreby.

Čo však robí tento byt skutočne výnimočným, je jeho terasa, ktorá poskytuje priestor na oddych a relaxáciu a čo je najdôležitejšie, príležitosť vychutnať si šálku kávy či pohár vína. Byt je orientovaný na dve svetové strany (juh a východ). 

Kuchynská linka je robená na mieru a vybavená vstavanými spotrebičmi ako chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, el. rúra, varná doska, digestor a mikrovlnná rúra. 

K bytu prislúcha pivnica o rozlohe 2,6 m2parkovacie miesto (+50€/mes.). 

Byt sa prenajíma kompletne zariadený. 

Obrovskou výhodou Rezidencie Albelli je práve jej strategická poloha. Či už mierite do centra na Hlavnú ulicu, do niektorej z košických univerzít, do Mestského parku, na nákupy, za zábavou alebo na Železničnú stanicu, všade sa dostanete pohodlne pešo a najneskôr do 15 minút. Aj preto je táto lokalita obľúbeným miestom pre bývanie v Košiciach a vyznačuje sa kompletnou občianskou vybavenosťou a zároveň výbornou dopravnou dostupnosťou MHD. Pri doprave autom sa na mestský okruh (Prešovská cesta) dostanete v priebehu 3 minút.

Supermarket Klas sa nachádza rovnako pod bytovým domom a v okolí sú obchody, školy, niekoľko reštaurácií, divadlo i nemocnica s lekárňou. V dochádzkovej vzdialenosti sa tiež nachádzajú areály univerzít a Mestský park s Mestskou plavárňou s možnosťou relaxu, športového vyžitia a iných voľnočasových aktivít.

Cena mesačného nájmu je 900 € + parkovacie miesto 50 €. 

Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
51.58 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
2
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Terasa:
áno
Pivnica:
áno
Výťah:
áno
Poschodie:
4
Terasa plocha:
13.14 m2
Pivnica plocha:
2.6 m2

Zaujala Vás naša ponuka? Radi Vám povieme viac

KONTAKT

Podobné nehnuteľnosti

PONUKA