Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

3 izbový byt s loggiou, Košice - Nad Jazerom, ul. Jenisejská

800 €/mesiac
Ulica: Jenisejská
Obec: Košice-Nad jazerom
Okres: Košice IV
Kraj: Košický kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 3-izbový byt

Podrobné informácie

INFO

Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám EXKLUZÍVNE ponúka na PRENÁJOM 3 izbový byt s loggiou v tesnej blízkosti jazera v Košiciach, sídlisko Nad Jazerom, ul. Jenisejská.

Byt o výmere 67 m2 sa nachádza na 6. poschodí v zateplenom bytovom dome a je po kompletnej staršej rekonštrukcii. Orientácia bytu je až na 3 svetové strany, a to S/V/Z. 

Dispozícia: 

  • vstupná chodba so vstavanou skriňou,
  • obývacia izba,
  • kuchyňa, 
  • spálňa so vstavanou skriňou a výstupom na loggiu, 
  • spálňa, 
  • kúpeľňa s vaňou a práčkou, 
  • samostatná toaleta. 

Kuchyňa je kompletne vybavená spotrebičmi (chladnička s mrazničkou, varná doska, digestor, el. rúra, mikrovlnná rúra, umývačka riadu). 

Byt sa prenajíma kompletne zariadený

Táto nehnuteľnosť je tou správnou voľbou, ak túžite po bývaní v lokalite, v ktorej sa nudiť určite nebudete. V blízkosti sa nachádza jazero, ktoré ponúka široké športové využitie či už v lete (vodné lyžovanie, kúpanie,...) alebo v zime (korčuľovanie na zamrznutej ploche). Cez sídlisko vedie cyklistická trasa, ktorú obľubujú najmä nadšenci kolieskového korčuľovania či bežci. Zároveň je to pokojná obytná zóna s výbornou občianskou vybavenosťou. Len na skok sú zastávky MHD či obľúbené nákupné centrá, potraviny Kaufland, Tesco, Klas, školy, škôlky, poliklinika. 

Cena mesačného nájmu je 800 € vrátene internetu

Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
67 m2
Počet izieb:
3
Typ budovy:
panelová stavba
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Poschodie:
6
Optická sieť:
áno

Zaujala Vás naša ponuka? Radi Vám povieme viac

KONTAKT

Podobné nehnuteľnosti

PONUKA