Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

3 izbový byt s loggiou, Košice - KVP, ul. Hemerkova

850 €/mesiac
Ulica: Hemerkova
Obec: Košice-Sídlisko KVP
Okres: Košice II
Kraj: Košický kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 3-izbový byt

Podrobné informácie

INFO

Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám ponúka na prenájom 3 izbový byt s loggiou na sídlisku KVP, ul. Hemerkova, z ktorej sa bezproblémovo dostanete do ktorejkoľvek časti Košíc. 

Byt má úžitkovú výmeru 82 m2 + slnečná loggia a nachádza sa na 4. poschodí v bytovom dome s výťahom. Orientácia bytu je na východ a západ. 

Byt dispozične pozostáva s priestranej chody s dostatkom úložného priestoru, dvoch samostatných spálni, obývacej izby a kuchyne s loggiou. Kúpeľňa disponuje vaňou a práčkou. Toaleta je samostatne. 

Prenajíma sa kompletne zariadený a vybavený všetkým potrebným. V kuchynskej linke nájdete všetky spotrebiče - plynová varná doska, dizajnový komínový digestor, el. rúra, mikrovlnná rúra, chladnička s mrazničkou či umývačka riadu.  

Sídlisko KVP sa vyznačuje kompletnou občianskou vybavenosťou. V blízkosti sa nachádzajú potraviny Klas, Billa, Lidl, materská a základná škola, detské ihriská, reštaurácie, poliklinika a zastávky MHD. Rovnako to je na skok aj do prírody. 

Cena mesačného nájmu je 850 €, nutný dvojmesačný depozit.

Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
82 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
3
Typ budovy:
panelová stavba
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Loggia:
áno
Pivnica:
áno
Výťah:
áno
Počet poschodí od prízemia vyššie:
8
Poschodie:
4
Optická sieť:
áno

Zaujala Vás naša ponuka? Radi Vám povieme viac

KONTAKT

Podobné nehnuteľnosti

PONUKA