Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Priestranný 3 izbový byt na Komenského ulici v Košiciach

299 990 €
vrátane provízie
Ulica: Komenského
Obec: Košice-Staré Mesto
Okres: Košice I
Kraj: Košický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

Podrobné informácie

INFO

Predstavte si miesto, kde sa sny o ideálnom bývaní stávajú skutočnosťou. Tento nádherný 3izbový byt s rozlohou 100 m² je viac než len priestorom – je to miesto, kde si môžete vytvárať nové spomienky, kde vaše deti urobia prvé kroky a kde nájdete pokoj po dlhom dni.

Na 3. poschodí s výťahom, vás privíta priestranný interiér, kde svetlo a vzdušnosť zlepšujú každodenný život. Balkón, na ktorom si môžete vychutnať rannú kávu alebo večerné rozhovory, a pivnica na všetko, čo potrebujete uschovať. Dve kúpeľne znamenajú, že sa viac nemusíte ponáhľať a každý člen rodiny si nájde svoj priestor.

Byt je nielen dokonalý domov, ale aj skvelá investícia – jeho poloha a dispozícia z neho robia ideálnu nehnuteľnosť na prenájom. Život v srdci Košíc vám umožní mať všetko potrebné na dosah – obchody, školy, kaviarne.

Parametre bytu :

  • 3 izbový byt s neprechodnými izbami
  • 2x kúpeľňa s vaňou a sprchovým kútom 
  • tehlový bytový dom
  • 3. poschodie s výťahom
  • vnútorný dvor s parkovaním
  • predáva sa zariadený

Tento byt je viac než len miesto na bývanie. Je to priestor, kde sa môžete cítiť skutočne doma. Stačí jediný krok a môže byť váš.

Zavolajte ešte dnes a príďte ho zažiť na vlastnej koži!

Cena tejto nehnuteľnosti je 299 990 €, vrátane kompletného zabezpečenia prevodu vlastníckych práv, právneho servisu, vypracovania všetkých zmlúv. Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najvýhodnejšieho úveru na trhu.

Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Podlahová plocha:
100 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
3
Typ budovy:
tehla
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Balkón:
áno
Výťah:
áno
Poschodie:
3
Orientácia:
juhovýchod
Internet:
áno

Hypotekárna kalkulačka

Zaujala Vás naša ponuka? Radi Vám povieme viac

KONTAKT

Podobné nehnuteľnosti

PONUKA