Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Fínsky zrub - Košice - Čermeľ

439 000 €
vrátane provízie
Obec: Košice-Sever
Mestská časť: Čermeľ
Okres: Košice I
Kraj: Košický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Podrobné informácie

INFO

Snívate o úteku z rýchleho tempa mestského života, o chvíľach ticha a relaxu, kde môžete naberať nové sily a inšpiráciu? A čo ak by toto všetko bolo len pár minút od centra Košíc?

Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám ponúka na predaj krásnu, dvojpodlažnú drevenú chatu - FÍNSKY ZRUB, ktorý sa týči na starostlivo udržiavanom pozemku o rozlohe viac ako osem árov. Táto idylická chata sa nachádza v lukratívnej časti Košíc - Čermeľ, s nádherným výhľadom na okolitú zeleň a priamym vstupom do lesa. 

Ide o dvojpodlažný fínsky zrub postavený z prvotriedneho materiálu - 100 ročná polárna borovica, ktorý na prízemí (82 m2) disponuje kuchyňou s jedálňou, obývacou izbou s výstupom na terasu, kde na vás čaká útulne posedenie, jednou spálňou, kúpeľňou so sprchovacím kútom, samostatnou toaletou s umývadielkom, technickou miestnosťou a špajzou. Podkrovie (64 m2) ponúka dokonalé miesto na odpočinok - sú dve spálne, z toho jedna s výstupom na balkón, kúpeľňa s rohovou vaňou a toaletou. Dominantným prvkom je galéria nad obývacou izbou.   

Fínske zruby sa vyznačujú vysokou kvalitou a skvelými tepelnoizolačnými vlastnosťami. Strecha (krytina Bramac) je zateplená ovčím rúnom. Všetky prvky ako podlaha, dvere, okná či schody sú robené priamo vo Fínsku. 

O teplo sa stará kachlová pec umiestnená v obývačke či elektrické radiátory. Navyše je v kúpeľniach a na toalete podlahové vykurovanie.

Z inžinierskych sietí je chata napojená na elektrinu, kvalitnú vodu z výdatnej studne a odpad je riešený čističkou odpadových vôd.  

Tento slnečný rodinný dom, ktorý je vedený na liste vlastníctva ako chata, spĺňa všetko, aby ste mohli relaxovať a užívať si pokoj v súkromí počas celého roka. Jeho nespornou výhodou je poloha v blízkosti mesta, no súčasne v tichej lokalite, kde môžete úplne vypnúť a načerpať novú energiu. 

K pozemku vedie asfaltová príjazdová cesta, takže sa sem môžete dostať bez problémov aj autom. 

V okolí sa nachádza množstvo rekreačných možností.

Cena tejto výnimočnej nehnuteľnosti je 439 000 € vrátane kompletného zabezpečenia prevodu vlastníckych práv, právneho servisu, vypracovania všetkých zmlúv. Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najvýhodnejšieho úveru na trhu.

Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
822 m2
Typ zeme:
rovina
Úžitková plocha:
145.92 m2
Počet izieb:
4
Typ budovy:
drevo
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Balkón:
áno
Terasa:
áno
Počet balkónov:
1
Počet terás:
1
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Kanalizácia:
áno
Voda - na pozemku - studňa:
áno
Elektrika - na pozemku:
áno
Kanalizácia - na pozemku - čistička odpadových vôd:
áno

Hypotekárna kalkulačka

Zaujala Vás naša ponuka? Radi Vám povieme viac

KONTAKT

Podobné nehnuteľnosti

PONUKA