Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

1 izbový byt s loggiou v novostavbe Rezidencia Albelli

159 900 €
vrátane provízie
Ulica: Alvinczyho
Obec: Košice-Staré Mesto
Okres: Košice I
Kraj: Košický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 1-izbový byt

Podrobné informácie

INFO

Táto nehnuteľnosť je určená pre klienta, ktorý hľadá bývanie v centre mesta, v novostavbe Rezidencia ALBELLI

Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám ponúka na predaj 1 izbový byt s loggiou na Alvinczyho ulici v Košiciach v čerstvo skolaudovanej novostavbe. 

Byt sa nachádza na 2. poschodí a očarí Vás nielen jeho vkusné a praktické zariadenie, ale aj rozlohou štedrá loggia (11 m2), na ktorej si môžete vychutnávať rannú kávu či poobedný odpočinok. Orientácia bytu je na sever a východ.

Rozloha bytu je 30 m2 a pozostáva zo vstupnej chodby so vstavanou skriňou, ktorá pokračuje do dennej miestnosti s výstupom na loggiou. Z chodby sa rovnako dostanete aj do kúpeľne so sprchovacím kútom, toaletou a práčkou.

Denná miestnosť slúži ako obývačka spojená s kuchyňou a jedálenským stolom. V kuchynskej časti nájdete praktickú kuchynskú linku so zabudovanými modernými spotrebičmi, ako je umývačka riadu, varná doska, odsávač pár, kombinovaná chladnička s mrazničkou, mikrovlnná a elektrická rúra. 

Samozrejmým štandardom sú bezpečnostné vchodové dvere (ADLO), odhlučnené steny, plastové okná s izolačným trojsklom či dva moderné výťahy. K bytu prislúcha aj pivnica (2,75 m2).

Tento útulne pôsobiaci byt je doposiaľ neobývaný a vzťahuje sa na neho ešte aj záruka. Po dohode je možné ponechať si kompletné vybavenie. 

Azda najväčšou devízou tejto nehnuteľnosti je spojenie novostavby a lokality priamo v historickom centre mesta.

Vynikajúca investičná príležitosť. 

Z Rezidencie Albelli to máte na skok do centra na Hlavnú ulicu, do niektorej z košických univerzít či do Mestského parku. Aj preto je táto lokalita obľúbeným miestom pre bývanie v Košiciach a vyznačuje sa kompletnou občianskou vybavenosťou a zároveň výbornou dopravnou dostupnosťou. Supermarket Klas sa nachádza rovno pod bytovým domom a v okolí sú obchody, školy, niekoľko reštaurácií, divadlo i nemocnica s lekárňou. 

Cena tejto nehnuteľnosti je 159 900 €, vrátane kompletného zabezpečenia prevodu vlastníckych práv, právneho servisu, vypracovania všetkých zmlúv. Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najvýhodnejšieho úveru na trhu.

Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
29.71 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
1
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Loggia:
áno
Pivnica:
áno
Výťah:
áno
Rok kolaudácie:
2023
Poschodie:
2
Celková plocha:
43.44 m2
Plocha loggie:
10.98 m2
Pivnica plocha:
2.75 m2

Hypotekárna kalkulačka

Zaujala Vás naša ponuka? Radi Vám povieme viac

KONTAKT

Podobné nehnuteľnosti

PONUKA